Om Gullón

Gullón är ett välkänt spanskt familjeföretag som specialiserat sig på tillverkning av kex och spannmålsprodukter. Grundat i staden Palencia, Spanien, har Gullón etablerat sig som en ledande aktör inom branschen och har en imponerande internationell närvaro genom export till över 120 länder världen över.

Med en passion för innovation och kvalitet strävar Gullón och deras samarbetspartners efter att erbjuda konsumenter produkter som inte bara tillfredsställer deras smaklökar utan också bidrar till ett trevligare och mer kvalitativt liv.

Gullón erbjuder en mångfald av kex och spannmålsprodukter, inklusive deras välkända Digestive-kex med en härligt brynt smörsmak. Deras sortiment inkluderar också ett brett utbud av glutenfria alternativ, såsom barnkex och kakor, som tilltalar en bredare målgrupp av konsumenter.

Genom att kombinera traditionella recept med moderna tillverkningsmetoder och högkvalitativa ingredienser fortsätter Gullón att leverera produkter av högsta standard. Deras engagemang för att erbjuda enastående kvalitet och variation gör dem till ett uppskattat val för konsumenter världen över.