Våra varumärken

Pfanners Ice Tea är marknadsledande på den svenska och tyska marknaden. En törstsläckare och måltidsdryck gjord på färskbryggt svart te och naturligt sötad med fruktjuice. 

I Pfanner-familjen ingår även ekologisk rödbets- och morotsjuice.

Med fokus på smak och matöverkänslighet är vi stolta över att ha Gullón i vår portfölj som ett av våra större varumärken. Goda, glutenfria kakor samt övriga kex och kakor gör att det finns något för alla. Familjeföretaget grundades 1892 och har sedan dess värnat om mångfald, smak och tillgänglighet.

Med ett samarbete som startade för över 30 år sedan är vi mycket stolta över att ha Harboes Bryggeri A/S som samarbetspartner. Familjen Harboe är idag med 6:e generationen ansvariga för den dagliga driften i Skaelskør, Danmark. Här återfinns en modern och effektiv bryggerianläggning som utvecklats på samma plats sedan allt startade 1883. I Tyskland finns även Harboes dotterbolag Darguner Brauerei GmbH som startade strax efter Berlinmurens fall.

Från danska OK Snacks kommer varumärket Crispy, som erbjuder smakrika och krispiga snacks på den svenska marknaden. 

Crispy-familjen består av goda baconsnacks samt krispiga fläsksvålar och knapriga potatissticks. Toppmoderna produktionsanläggningar och högkvalitativa råvaror garanterar hög kvalité på alla produkter. Crispy använder sig endast av förstklassig solrosolja. 

Vårt samarbete med Euro Food Service LLC skapades genom ett projekt i samband med pandemin att hitta producenter närliggande i Europa. Vi lanserade då märket Reeva där vi jobbar med nudlar, färdig pastamix och potatisrätter.