Om Pfanner

Hermann Pfanner Getränke GmbH är ett familjeföretag med en lång tradition av att tillverka högkvalitativa drycker. Med produktionsanläggningar både i Österrike och Tyskland har företaget etablerat sig som en ledande aktör inom branschen. De är specialiserade på tillverkning av Ice Tea och fruktjuicer med en stark inriktning på att använda naturliga råvaror av hög kvalitet.

Pfanner är djupt engagerade i att säkerställa hög kvalitet på sina produkter. Ett exempel på deras fokus på kvalitet är deras ekologiska rödbets- och morotsjuice, som kommer från noggrant utvalda ekologiska odlingar. För att bevara juicens naturlighet genomgår den en skonsam process av pressning och uppvärmning utan tillsats av konserveringsmedel eller andra artificiella ämnen. Detta säkerställer att konsumenterna kan njuta av en ren och autentisk smakupplevelse.

En av Pfanners mest populära produkter är deras Ice Tea Peach. Detta förfriskande te bryggs direkt på plats i produktionsanläggningen från utvalda svarta tesorter. För att balansera den djupa smaken av svart te används nypon och hibiskusblomma, vilket ger drycken en väl avvägd och harmonisk smakprofil som tilltalar många. Pfanner kombinerar noggrant utvalda ingredienser med expertis inom dryckestillverkning för att skapa produkter av hög kvalitet som konsumenterna älskar. Med deras dedikation till kvalitet och innovation fortsätter Pfanner att vara en pålitlig leverantör av läckra och naturliga drycker för människor över hela världen.

Videos